Rørleggervakt Trondheim

Våre servicebiler er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken hele året. Har du noe du trenger akutt hjelp med er det bare å ringe!

24/7/365 RØRLEGGERVAKT I TRONDHEIM

Vår rørleggervakt I Trondheim har åpent 24 timer i døgnet slik at du alltid kan få hjelp – Uansett tidspunkt på dagen. Det er mange rørleggerarbeid nødsituasjoner som skjer til alle tider av døgnet. Derfor er det viktig å ha en 24/7 rørlegger i kontaktlisten. Våre rørleggere vil kunne tilby deg nødhjelp når du trenger det, selv om det er ferie eller sent på kvelden.

Ring oss nå: 72 90 90 12
Les mer om rørleggertjenesten våres her.

Ring

1. RING OSS OG FORKLAR OSS PROBLEMET

Svært rask respons

2. VI SENDER UT EN SERVICEBIL UMIDDELBART

Rørlegger på plass

3. RØRLEGGER STÅR FORAN DØRA DI OG ER KLAR TIL Å HJELPE!

Spørsmål og svar

Oftest innen 1 time. Våre rørleggerre vil alltid gjøre sitt beste for å være så raskt på plass som mulig. Tidspunktet for oppmøte avhenger av trafikk og andre forhold, men vi vil alltid være så raskt på plass som mulig for å løse ditt problem.

Ja, vi har åpent 24/7 for å sikre at du får den hjelpen du trenger når du trenger den. Uansett om du har et problem om natten, i helgen eller på ferie.

Prisen for våre tjenester vil variere avhengig av hva slags arbeid som skal utføres. Vi vil alltid gi deg en nøyaktig pris før vi begynner på jobben, slik at du vet hva du kan forvente.

Ja, det er alltid lurt å beskrive problemet ditt så nøyaktig som mulig før du bestiller. Dette vil hjelpe oss med å gi deg en mer nøyaktig pris og sørge for at vi har riktig utstyr og teknikere tilgjengelig.

Nei, men vi har en responstid på ca 2 timer, så du kan være trygg på at vi vil være på plass så raskt som mulig.

Nei, du trenger ikke å bestille time på forhånd. Vi har åpen vakt 24/7, så du kan ta kontakt når som helst for å få hjelp.

Black and white illustration of a bathroom flood-min

Ikke nøl med å ringe

Det er alltid best å ringe en profesjonell rørlegger hvis du har spørsmål eller usikkerhet relatert til vvs og rør i huset ditt. Selv små feil kan føre til store og dyrbare problemer hvis de ikke blir håndtert riktig. Derfor er det viktig å søke råd fra en erfaren fagperson før du prøver å løse problemet selv.

Vår rørleggervakt tilbyr gratis rådgiving over telefon, så du kan få den hjelpen du trenger uten å måtte betale. Ikke nøl med å ringe, vi står alltid klare til å hjelpe deg med råd og veiledning. Vi vil sørge for at du har all informasjon du trenger for å ta de beste beslutningene for hjemmet ditt.

Ring nå (Åpent 24/7)