Om oss

Velkommen til 24 Center AS, din pålitelige partner for all fastighetsteknikk. Grunnlagt i 2021, med organisasjonsnummer 927 237 652, har vi raskt blitt en ledende aktør i bransjen. 

Med et dedikert team på 10 ansatte på kontoret, og over 50+ rørleggere strekker vår tjeneste seg over hele Norge, og vi er stolte av å kunne tilby våre tjenester 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Ved å velge 24 Center AS, får du garanti for at arbeidet utføres av våre lokale, erfarne fagfolk. Alle våre ansatte er grundig opplært og holder relevante sertifiseringer for å sikre optimal kvalitet og effektivitet. Vi samarbeider med pålitelige lokale partnere som deler vårt engasjement for kvalitet, og som fullfører oppdraget fra start til slutt, med dine behov i sentrum.

Vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet reflekteres i våre kundeomtaler, som du finner på vår hjemmeside. Disse omtalene vitner om vår ekspertise og pålitelighet i bransjen. Vi forstår at profesjonell hjelp skal være enkel og bekymringsfri. Derfor står vi klare til å assistere deg – når som helst, hvor som helst. La 24 Center AS være ditt førstevalg for alle dine byggnadstekniske behov. Med oss får du ikke bare en tjeneste; du får en komplett løsning.

Vi har lang og bred kompetanse innen prosjektering, vedlikehold og kontroll av både varme- og kjøleanlegg, samt sprinkleranlegg. Vi har lang erfaring med prosjektering, vedlikehold og kontroll av både sprinkleranlegg og varme- og kjøleanlegg. Vi har en rekke faste kunder, og som totalentreprenør skal du vite at du kan stole på oss. 

Ta gjerne kontakt via nettsiden under dersom du har har spørsmål eller ønsker en prat rundt jobber vi kan utføre.

Hvis du har feedback på noe så får du gjerne skrive en e-post til tilbakemeldinger@rørleggertrondheim.no

Ring nå (Åpent 24/7)