Montering av dusjkabinett Trondheim

Vi tilbyr monteringstjenester for dusjkabinetter til både private og bedriftskunder i Trondheim-området. Vi har lang erfaring og fagkunnskap innen montering av dusjkabinetter og kan garantere at installasjonen blir utført på en trygg og effektiv måte.

Slik fungerer det:

  1. Først vil vi undersøke kundens nåværende baderom for å sikre at det er egnet for montering av dusjkabinettet. Vi vil også ta mål av baderommet for å sikre at dusjkabinettet passer perfekt inn i rommet.

  2. Deretter vil vi presentere kunden med forskjellige alternativer for dusjkabinetter som passer deres behov og stilpreferanser.

  3. Når kunden har valgt et dusjkabinett, vil vi ta med oss alle nødvendige verktøy og utstyr til kundens hjem.

  4. Vi vil sørge for at gulvet er nivå og rett før montering av dusjkabinettet.

  5. Vi vil montere dusjkabinettet og koble alle rør og tilkoblinger på en sikker og effektiv måte. Vi sørger også for at alle deler og tilbehør er riktig plassert og installert.

  6. Vi vil teste dusjkabinettet for å sikre at det fungerer som det skal. Hvis vi finner noen feil eller problemer, vil vi umiddelbart ta tak i det og løse det.

  7. Til slutt vil vi gi kunden grundige instruksjoner om hvordan de bruker og vedlikeholder dusjkabinettet. Vi svarer også på eventuelle spørsmål eller bekymringer som kunden måtte ha.

Motta tilbud nå - ring 72 90 90 12 (Åpent 24/7)

Ring nå (Åpent 24/7)