Rørfornying Trondheim

Ingen renovering eller graving!

Vårt relining-team består av erfarne og dyktige rørleggere som har spesialisert seg på denne type reparasjon. De har det nødvendige utstyret og kunnskapen for å utføre jobben raskt og effektivt, uten å forstyrre deg eller dine naboer mer enn nødvendig.

Rørfornying-metoden er ideell for å reparere skadede rør som er tilgjengelige, for eksempel i veggen eller under gulvet. Det er også en god løsning for rør som er skjult eller vanskelig å komme til, da det ikke krever noen form for gravearbeid.

Hvis du har mistanke om at ditt rørsystem er skadet, anbefaler vi at du kontakter oss så snart som mulig. Vi kan gjennomføre en grundig inspeksjon og gi deg råd om hvordan du best kan løse problemet. Hvis relining-metoden er den beste løsningen, kan vi sette i gang arbeidet umiddelbart og sørge for at ditt rørsystem blir reparert på en trygg og pålitelig måte.

 

Team med lang erfaring

Vårt rørfornying-tjeneste tilbyr en skånsom og effektiv løsning for å reparere skadede rør uten å grave opp hele rørsystemet. Vårt team bruker spesialutstyr og teknikker for å føre et nytt rør inn i det eksisterende røret, noe som styrker og forlenger levetiden til ditt rørsystem. Denne metoden er enkel, rask og skånsom for miljøet, og gir deg en varig løsning på dine rørproblemer.

Hva koster rørfornying?

Prisene kan variere avhengig av en rekke faktorer, som for eksempel type rør, størrelse på røret, skadegraden, beliggenheten, og så videre. Kontakt oss og be om et pristilbud basert på dine spesifikke behov og ønsker. På denne måten kan du få en bedre forståelse for hva rørfornying vil koste for deg

Ring nå (Åpent 24/7)